PRISHTINA B.H

kërko fluturimin

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Mirë se erdhët te Kompania Prishtina B.H

Mirësevini në web-portalin e kompanise Prishtina B.H Reisebüro, aty ku fluturimi shëndrohet në kënaqësi!

Gëzohemi, dhe kemi nderin që në emrin e agjensionit Prishtina B.H , t`ju përshendesim me anën e web-portalin tonë, ku ju dëshirojm udhëtime të rehatshme.

Lajme

10.10.2013

Prishtina B.H tash e tutje ju ofron të gjitha shërbimet e pasagjereve te saj me metodat ma bashkëkohore në internet.

lexo më tutje

CALL CENTER

Tel.
+41 22 34 44 025
Mob.
+41 79 62 63 395
Fax.
+41 22 34 44 026
E-Mail.

GENEVE - PRISHTINË

*një drejtimesh, inkl. tatimi dhe taksat

PRISHTINË - GENEVE

*një drejtimesh, inkl. tatimi dhe taksat

 Swiss  Edelweiss air  Airberlin Helvetic Moneygram
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.